جشنواره نانو و رسانه با حضور فعالان حوزه رسانه و با معرفی برترین رسانهها و فعالان خبری حوزه فناوری نانو در سال ۹۷ برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برترین رسانهها و فعالان خبری حوزه فناوری نانو در سال ۹۷، روز سهشنبه ۱۵ مردادماه ۱۳۹۸ در برج میلاد تهران با حضور مسئولان ستاد توسعه فناوری نانو و فعالان رسانهای معرفی شدند.
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو هر ساله براساس ارزیابی عملکرد رسانهها اقدام به برگزاری جشنواره «نانو و رسانه» و تجلیل از «رسانههای برتر» و «افراد با عملکرد برتر» در ترویج فناوری نانو میکند.
دوازدهمین دوره این جشنواره، در ۲ بخش کلی رسانههای «عمومی» و رسانههای «تخصصی صنعت» برگزار شد. در این مراسم که با حضور دکتر سرکار، دبیر ستاد توسعه فناوری نانو؛ دکتر احمدوند؛ مدیر کارگروه ترویج ستاد نانو و مدیران و فعالان رسانههای کشور برگزار شد، برترینهای بخشهای مختلف رسانهای معرفی و از آنها تقدیر شد.
دکتر سعید سرکار، دبیر ستاد توسعه فناوری نانو در این مراسم گفت: « فناورینانو درایران به خوبی در حال توسعه بوده و در حال حاضر ازنقطه نظر مقالات علمی در رتبه چهارم جهان و از نظر کیفیت مقالات در رتبه پنجم قرار داریم. تمرکز ستاد روی توسعه صنعتی است چرا که ما به دنبال ایجاد کارخانه نیستیم بلکه میخواهیم صنعت ایجاد کنیم. کارخانه مرده است اما صنعت پویا است.»
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با تاکید بر اینکه در ستاد ما به دنبال تجاریسازی و توسعه فناوری هستیم، یادآور شد: « تا کنون در ۱۵ صنعت رسوخ فناوری صورت گرفته و در حال حاضر ۲۱۷ شرکت نانویی در کشور فعالیت دارند که این شرکتها در مجموع ۶۰۰ محصول ارائه کردهاند.»
دکتر سرکار با تاکید بر این که در دنیای امروز فناوری پیشرفته تعیین کننده توسعه اقتصادی است، گفت: « ما به دنبال اقتصاد مبتنی بر فناوریهای هایتک هستیم و مزیت ایران این است که فناوری هایتک را میتوان با قیمت پایین بهدست آورد. در حال حاضر در دنیا نمیتوان با روشهای سنتی جلو رفت و اتکا بر فناوریهای پیشرفته ضروری است.»
در پایان نیز دبیر ستاد توسعه فناوری نانو از مقوله صادرات به عنوان اولویت اصلی این ستاد نام برد و عنوان کرد که در سال ۱۴۰۴ هدفگذاری صادراتی یک میلیارد دلاری برای محصولات فناورینانو تعیین شده است.
در ادامه برنامه از برترین رسانهها و فعالان خبری حوزه فناوری نانو تجلیل شد. در بخش رسانههای برتر سال ۹۶، خبرگزاری دانشجو رتبه اول خبرگزاریها، روزنامه فرهیختگان رتبه اول روزنامهها، شبکه رادیو ایران رتبه اول شبکههای رادیویی، شبکه خبر رتبه اول شبکههای تلویزیونی، پایگاه اطلاعرسانی تازههای انرژی ایران رتبه اول رسانههای تخصصی را به خود اختصاص دادند.
در بخش افراد با عملکرد برتر نیز سید جواد ایوبی خبرنگار شبکه خبر، مرضیه حسنپور خبرنگار خبرگزاری فارس، مریم رضایی خبرنگار خبرگزاری ایسنا، محمد کیایی خبرنگار واحدمرکزی خبر، محمد الماسی خبرنگار شبکه خبر، محیا معصومی خبرنگار خبرگزاری دانشجو، مهشید جعفری خبرنگار خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، سمانه کچویی خبرنگار شبکه هیسپان تیوی، مهری موئدی برنامهساز رادیو گفتگو، حمیده فروزنده برنامهساز رادیو فرهنگ، نسرین مالکپور از پایگاه اینترنتی انرژی امروز، تبسیم علیزاده از ماهنامه عصر کیمیاگری و محسن معصومی از پایگاه نفت ما به عنوان افراد برتر شناخته شدند و از آنها تقدیر به عمل آمد.